ПРАТ “ВІННИЦЬКИЙ ЗАВОД "МАЯК”

Код за ЄДРПОУ: 14307771
Телефон: (0432) 51-15-11, 55-17-26, 55-17-29
e-mail: vikadriv@ukr.net
Юридична адреса: 21029, Україна, м. Вінниця, вул. Хмельницьке шосе, 105
 
Дата розміщення: 24.04.2018

Річний звіт за 2017 рік

VII. Інформація про загальні збори акціонерів

Вид загальних зборів* чергові позачергові
X  
Дата проведення 28.04.2017
Кворум зборів** 98.53
Опис Порядок денний:
1. Обрання членiв Лiчильної комiсiї, прийняття рiшення про припинення їх повноважень.
2. Обрання Голови та Секретаря загальних зборiв.
3. Прийняття рiшення з питань проведення загальних зборiв, затвердження регламенту роботи загальних зборiв.
4. Визначення порядку та способу засвiдчення бюлетенiв для голосування на загальних зборах акцiонерiв.
5. Звiт Правлiння про пiдсумки фiнансово - господарської дiяльностi за 2016 рiк, прийняття рiшення за наслiдками розгляду звiту.
6. Звiт Наглядової ради за 2016 рiк, прийняття рiшення за наслiдками розгляду звiту.
7. Звiт Ревiзiйної комiсiї за 2016 рiк, прийняття рiшення за наслiдками розгляду звiту та затвердження висновкiв Ревiзiйної комiсiї.
8. Затвердження рiчного звiту та балансу Товариства за 2016 рiк.
9. Розподiл прибутку i збиткiв Товариства за 2016 рiк.
10. Змiна мiсцезнаходження Товариства.
11. Прийняття рiшення про змiну типу Товариства з публiчного акцiонерного товариства на приватне акцiонерне товариство.
12. Прийняття рiшення про змiну найменування Публiчного акцiонерного товариства "Маяк” на ПРИВАТНЕ АКЦIОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО “ВIННИЦЬКИЙ ЗАВОД "МАЯК”.
13. Внесення змiн до Статуту Товариства шляхом викладення його у новiй редакцiї з метою приведення дiяльностi Товариства у вiдповiднiсть до вимог Закону України “Про акцiонернi товариства”.
14. Визначення осiб, уповноважених на пiдписання Статуту Товариства у новiй редакцiї.
15. Визначення осiб, уповноважених на здiйснення усiх дiй, пов’язаних з державною реєстрацiєю змiни мiсцезнаходження Товариства та Статуту Товариства у новiй редакцiї.
16. Скасування Положення про Наглядову раду затверджене Рiшенням Загальних зборiв вiд 26.04.2013 року.
17. Затвердження внутрiшнiх положень Товариства: Положення про Загальнi збори, Положення про Наглядову раду, Положення про виконавчий орган, Положення про Ревiзiйну комiсiю.
18. Прийняття рiшення про дострокове припинення повноважень Наглядової ради Товариства.
19. Обрання членiв Наглядової ради Товариства.
20. Затвердження умов цивiльно-правових договорiв з членами Наглядової ради. Визначення особи уповноваженої на пiдписання вiд iменi Товариства договорiв з членами Наглядової ради.
21. Внесення змiн до Статутiв Дочiрнiх пiдприємств ДП “Житлово-експлуатацiйна контора “Маяк” ПАТ “Маяк”, ДП “Автомобiлiст-Маяк” ПАТ “Маяк”, ДП “Теплокомуненерго “Маяк” ПАТ “Маяк”, ДП “Зовнiшньоекономiчна фiрма “Маяк” ПАТ “Маяк” шляхом викладення їх у новiй редакцiї.
22. Визначення осiб, уповноважених на пiдписання Статутiв Дочiрнiх пiдприємств ДП “Житлово-експлуатацiйна контора “Маяк” ПАТ “Маяк”, ДП “Автомобiлiст-Маяк” ПАТ “Маяк”, ДП “Теплокомуненерго “Маяк” ПАТ “Маяк”, ДП “Зовнiшньоекономiчна фiрма “Маяк” ПАТ “Маяк” у новiй редакцiї та здiйснення усiх дiй, пов’язаних з державною реєстрацiєю Статутiв Дочiрнiх пiдприємств у новiй редакцiї.
23. Прийняття рiшення про затвердження значних правочинiв, якi були укладенi Товариством протягом року.
24. Прийняття рiшення про попереднє надання згоди на вчинення значних правочинiв, якi можуть вчинятися Товариством протягом не бiльш як одного року з дати прийняття такого рiшення. Визначення особи уповноваженої на укладання (пiдписання) значних правочинiв.

Пропозицiї до перелiку питань порядку денного не надходили. Всi питання порядку денного розглянутi. Результати розгляду питань порядку денного:
1. Обрати лiчильну комiсiю у складi голова лiчильної комiсiї Чумаченко Галина Панасiвна, члени лiчильної комiсiї Баранюк Вадим Юрiйович, Мальована Наталiя Сергiївна. Повноваження лiчильної комiсiї припиняються пiсля складання протоколу про пiдсумки голосування.
2. Обрати Головою загальних зборiв – Тарковського Олександра Валентиновича, Секретарем загальних зборiв – Лясковську Iрину Володимирiвну.
3. Регламент проведення Загальних зборiв акцiонерiв - виступаючi з питань порядку денного до 10 хвилин; запитання, вiдповiдi на запитання - до 3 хвилин. Питання порядку денного розглядати без перерви, перерву зробити на час пiдведення пiдсумкiв голосування. Голосування на Загальних зборах – таємне та проводиться з використанням бюлетенiв.
4. Бюлетенi для голосування засвiдчуються пiдписом голови реєстрацiйної комiсiї при здiйсненнi реєстрацiї акцiонерiв для участi у Загальних зборах та наданнi таким акцiонерам бюлетенiв для голосування.
5. Затвердити звiт Правлiння про пiдсумки фiнансово – господарської дiяльностi за 2016 рiк.
6. Затвердити звiт Наглядової ради за 2016 рiк.
7. Затвердити звiт та висновки Ревiзiйної комiсiї за 2016 рiк.
8. Затвердити рiчний звiт та баланс Товариства за 2016 рiк.
9.Затвердити прибуток Товариства за 2016 рiк в сумi 12239 тис. грн. Розподiлити прибуток наступним чином: 611,95 тис. грн. (5%) направити до резервного фонду, 1223,9 тис грн. (10%) до фонду соцiального розвитку, 1835,85 тис. грн. (15%) до фонду матерiального заохочення, 2447,8 тис. грн. (20%), модернiзацiя обладнання, 6119,5 тис. грн. (50%) на використання в господарськiй дiяльностi Товариства.
10. Затвердити змiну юридичної адреси Товариства на: Україна, 21021, м. Вiнниця, вул. Хмельницьке шосе, будинок 105.
11. Змiнити тип Товариства з публiчного акцiонерного товариства на приватне акцiонерне товариство.
12. Змiнити найменування Публiчного акцiонерного товариства “Маяк” на ПРИВАТНЕ АКЦIОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО “ВIННИЦЬКИЙ ЗАВОД "МАЯК”.
13. Внести змiни до Статуту Товариства шляхом викладення його в новiй редакцiї.
14. Уповноважити Голову загальних зборiв Тарковського Олександра Валентиновича, Секретаря загальних зборiв Лясковську Iрину Володимирiвну та Генерального директора - Голову правлiння Терлiковського Василя Васильовича пiдписати Статут ПРИВАТНОГО АКЦIОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА “ВIННИЦЬКИЙ ЗАВОД "МАЯК” у новiй редакцiї.
15. Визначити Лясковську Iрину Володимирiвну, Рога Олександра Вiталiйовича уповноваженими особами на вчинення усiх дiй, пов’язаних з реєстрацiєю змiни мiсцезнаходження Товариства та Статуту Товариства у новiй редакцiї.
16. Скасувати Положення про Наглядову раду затверджене Рiшенням Загальних зборiв вiд 26.04.2013 року.
17. Затвердити внутрiшнi положення Товариства: Положення про Загальнi збори, Положення про Наглядову раду, Положення про виконавчий орган, Положення про Ревiзiйну комiсiю.
18. Достроково припинити повноваження Наглядової ради Товариства у складi: Кузнецов Петро Дмитрович, Тарковський Олександр Валентинович, Садовська Зоя Петрiвна, Кузнецова Вiкторiя Петрiвна, Камiнська Валентина Петрiвна.
19. Наглядова рада Товариства обрана у складi: Кузнецов Петро Дмитрович, Кузнецова Вiкторiя Петрiвна, Камiнська Валентина Петрiвна, Тарковський Олександр Валентинович, Беспала Ганна Сергiївна.
20. Затвердити умови цивiльно-правових договорiв з членами Наглядової ради. Визначити Генерального директора - голову правлiння Товариства уповноваженою особою на пiдписання вiд iменi Товариства договору з головою Наглядової ради. Визначити голову Наглядової ради уповноваженою особою на пiдписання вiд iменi Товариства договорiв з членами Наглядової ради.
21. Внести змiни до Статутiв Дочiрнiх пiдприємств: ДП “Житлово-експлуатацiйна контора “Маяк” ПАТ “Маяк”, ДП “Автомобiлiст-Маяк” ПАТ “Маяк”, ДП “Теплокомуненерго “Маяк” ПАТ “Маяк”, ДП “Зовнiшньоекономiчна фiрма “Маяк” ПАТ “Маяк” шляхом викладення їх у новiй редакцiї.
22. Уповноважити Генерального директора-Голову правлiння ПАТ “Маяк” Терлiковського Василя Васильовича пiдписати Статути Дочiрнiх пiдприємств: ДП “Житлово-експлуатацiйна контора “Маяк” ПАТ “Маяк”, ДП “Автомобiлiст-Маяк” ПАТ “Маяк”, ДП “Теплокомуненерго “Маяк” ПАТ “Маяк”, ДП “Зовнiшньоекономiчна фiрма “Маяк” ПАТ “Маяк” у новiй редакцiї.
Визначити Сидоренко Катерину Миколаївну уповноваженою особою на вчинення усiх дiй, пов’язаних з державною реєстрацiєю Статуту Дочiрнього пiдприємства “Житлово-експлуатацiйна контора “Маяк” ПАТ “Маяк”.
Визначити Чудовського Павла Олександровича уповноваженою особою на вчинення усiх дiй, пов’язаних з державною реєстрацiєю Статуту Дочiрнього пiдприємства “Автомобiлiст-Маяк” ПАТ “Маяк”.
Визначити Слодецького Олексiя Володимировича уповноваженою особою на вчинення усiх дiй, пов’язаних з державною реєстрацiєю Статуту Дочiрнього пiдприємства “Теплокомуненерго “Маяк” ПАТ “Маяк”.
Визначити Рога Олександра Вiталiйовича уповноваженою особою на вчинення усiх дiй, пов’язаних з державною реєстрацiєю Статуту Дочiрнього пiдприємства “Зовнiшньоекономiчна фiрма “Маяк” ПАТ “Маяк” у новiй редакцiї.
23. Затвердити значнi правочини, якi були укладенi у ходi поточної господарської дiяльностi Товариства протягом року, зокрема:
Договiр №7416 К1 вiд 28.03.2016р. з фiлiя “Укрексiмбанк” на суму 15 000 тис. грн.
Договiр №7416 К3 вiд 12.07.2016р. з фiлiя “Укрексiмбанк” на суму 5 000 тис. грн.
Договiр №53/81 вiд 12.06.2016р. з ТзОВ “Профiмаркет” на суму 15 000 тис. грн.
Договiр №5210116 вiд 04.01.2016р. з ТзОВ “Онега” на суму 10 000 тис. грн.
24. Попередньо надати згоду на вчинення Товариством протягом одного року з дати прийняття цього рiшення Загальними зборами наступних правочинiв:
- контрактiв (договорiв) на виконання пiдрядних робiт, послуг;
- контрактiв (договорiв) купiвлi-продажу, поставки оборотних та необоротних активiв;
- контрактiв ( договорiв) купiвлi-продажу корпоративних прав та цiнних паперiв третiх осiб ;
- договорiв iпотеки, поруки , застави майнових прав (по договорам оренди);
- кредитних угод (кредитних договорiв), укладених з банками та фiнансовими установами;
- договорiв комiсiї, доручення, фiнансової допомоги, позики;
- угод на отримання банкiвських гарантiй для участi в тендерах, банкiвських гарантiй виконання контрактiв (договорiв) та отримання авансових платежiв вiд замовника або кредиту банку вiд вартостi робiт за контрактами (договорами), лiцензiйних договорiв, додаткових угод до лiцензiйних договорiв, договорiв фiнансового лiзингу, концесiї, тощо, та будь-якi iнших значних правочинiв з iншими суб’єктами господарювання граничною сукупною вартiстю, що не перевищуватиме 100 (сто мiльйонiв) гривень. Надати згоду на укладання (пiдписання) попередньо схвалених в цьому пунктi порядку денного значних правочинiв з усiма змiнами та доповненнями до них, Генеральному директору - Головi правлiння Товариства Терлiковському Василю Васильовичу за попереднiм погодженням з Наглядовою радою Товариства.
Всi питання розглянутi та прийнятi рiшення.
ПIДСУМКИ ГОЛОСУВАННЯ:
“ЗА”- 2 059 655 голосiв, що становить 68,47% вiд загальної кiлькостi голосiв акцiонерiв;
“ПРОТИ”- 0 голосiв, що становить 00,00% вiд загальної кiлькостi голосiв акцiонерiв;
“УТРИМАВСЯ”- 0 голосiв, що становить 00,00% вiд загальної кiлькостi голосiв акцiонерiв;
“КIЛЬКIСТЬ ГОЛОСIВ АКЦIОНЕРIВ, ЯКI НЕ БРАЛИ УЧАСТI У ГОЛОСУВАННI”- 0 голосiв, що становить 00,00% вiд загальної кiлькостi голосiв акцiонерiв;
“КIЛЬКIСТЬ ГОЛОСIВ АКЦIОНЕРIВ ЗА БЮЛЕТЕНЯМИ, ВИЗНАНИМИ НЕДIЙСНИМИ” - 0 голосiв, що становить 00,00% вiд загальної кiлькостi голосiв акцiонерiв.
Всi рiшення загальних зборiв та порядок їх прийняття не порушують вимог дiючого законодавства України, Статуту товариства, прав та охоронюваних Законом iнтересiв акцiонерiв.


___________

* Поставити помітку "X" у відповідній графі.

** У відсотках до загальної кількості голосів.